Tieteiden yö 16.1.2020

Historiallinen yhdistys on mukana Tieteiden yössä 16.1.2020!

Suuren suosion Helsingin yliopiston historian oppiaineen luennoilla saavuttanut I maailmansodan konferenssi peli on nyt pelattavissa Tieteiden yönä. Osallistujat saavat tilaisuuden alussa roolin, jonka puitteissa pelissä tehdään valintoja. Pelin tavoitteena ei ole varsinaisesti voitto, vaan aikakauden suurvaltasuhteiden ja kankeiden kansainvälisten käytäntöjen peilaaminen. Varsinaista päämäärää ei ole, ja peli voi yhtä hyvin johtaa rauhaan kuin suursotaankin. Pelaajille tilaisuuden alussa jaetun materiaalin tarkoituksena on helpottaa maiden sisäisen ja kansainvälisen tilanteen hahmottamista. Pelin vetäjänä toimii dosentti ja yliopistonlehtori Risto Marjomaa.

Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6)

Ajankohta: torstai 16.1.2020 klo 20.00 – 23.00

Tila: Sali 505, 5. krs

Lisätietoja: https://www.tieteidenyo.fi/ohjelma/tieteiden-talo/tiedett%C3%A4-ja-roolipelej%C3%A4-i-maailmansodan-konferenssipeli?fbclid=IwAR3oYWzK4wp3iTBkdROVa9Nl8RGmPX3Os7ota2N7zE_BHKQyBvCtXdh4nT4

Comments are closed.